Keresés

Múzeumpedagógia
A Keresztény Múzeum, 2012 óta múzeumpedagógiai foglalkozásokkal várja az érdeklődőket kortól függetlenül. A foglalkozások az alapvető információk átadása mellett, játékos formában mutatja be a fiataloknak az egyes kiemelt műalkotásokat, kreatív feladatok segítségével teszi könnyebben befogadhatóbbá a múzeum gyűjteményeit. Így nem csak a keresztény kultúrával és művészettel ismerkedhetnek meg az ide látogatók, hanem a múzeumlátogatásban rejlő élményt is felfedezhetik.

A foglalkozásra kérjük időpont egyeztetéssel jelentkezzenek!

tel.: 0670/2443067 e-mail: vereckei42@gmail.com

A foglalkozások ára: 400 forint / fő

Múzeumpedagógiai ajánlat 2017

A 2017-es évben is különleges múzeumi foglalkozásokkal várjuk az érdeklődő diák minden korosztályát. Múzeumpedagógiai kínálatunk minden évben tartogat valami újat, hogy érdemes legyen hozzánk visszatérni!

Új foglalkozásaink


Az állandó kiállításon, idén, Stílustörténeti kalandozások című három alkalmas foglalkozásaink kalauzolják az érdeklődő csoportokat a gótika, a reneszánsz és a barokk világába. E foglalkozásokat rajz vagy művészettörténet órához is ajánlunk.
Ajánlatunk osztálykirándulóknak és azoknak kik nem jártak még a múzeumban:
- Műkincsgyűjtők
- Videós fordított tárlatvezetés
- Hős lovagok és elbűvölő hercegnők, avagy mitől lovag a lovag, melyet a MNM Esztergomi Vármúzeumával közös programként is igényelhető


Ingyenes utazás igénylése
A letöltött dokumentum alapján, a látogatás előtt egy héttel be kell mutatni a kérvényt a MÁV valamely pénztáránál.Múzeumpedagógiai archívum