Keresés

Támogatóink

Keresztény Múzeum Alapítvány
1990-ben a Keresztény Múzeum és a pilisszentléleki Emlék és Kegytárgygyártó kft. azzal a céllal hozta létre alapítványt, hogy elősegítse hazánk legnagyobb egyházi gyűjteményének fenntartását és folyamatos működését. A közhasznú szervezetként működő alapítvány kuratóriumának tagjai egyházi és világi szakmai, illetve vállalkozói köröket képviselnek. A befolyt összegekből az alábbi főbb célokat tartják támogatásra méltónak:

 • Az állandó kiállítás és a raktár anyagának folyamatos konzerválása, restaurálása
 • Műtárgyvásárlás
 • Tudományos publikációk és kiállítási katalógusok megjelentetése
 • Kortárs művészek, időszakos kiállítások támogatása

  Az Alapítvány fenntartásáról mindenek előtt a "Keresztény Múzeum Baráti Körének" évente megismételt adományai, valamint a személyi jövedelemadókból felajánlott 1%-os összegek gondoskodnak. Ezenkívül szívesen fogadjuk a szervezetek, egyének rendkívüli felajánlásait is, s ekkor meghatározható az a konkrét cél, melyre az adott összeget szánják.

  Közhasznúsági jelentés 2009


  A Keresztény Múzeum Alapítvány számlaszáma: K&H Bank 10200483-36110863-00000000
  A Keresztény Múzeum Alapítvány adószáma:19147228-2-11

  Támogassa Ön is a Keresztény Múzeumot!

  Mint nonprofit intézmény, a Keresztény Múzeum köszönettel fogad adományokat, amelyeket a restaurálások költségeinek fedezésére fordít.

  Adományaikat a Keresztény Múzeum Alapítvány fenti bankszámlaszámára küldhetik.

  Kérjük, támogasson minket személyi jövedelemadójának 1 %-ával is!

  Keresztény Múzeum Baráti Köre
  A Keresztény Múzeum Baráti Köre 1973-ban alakult meg. Tagjai éves tagdíj befizetésével segítik a Múzeumot. A baráti kör tagjai számára a Múzeum rendszeresen küld információt és meghívókat rendezvényeire és programjaira (kiállítások, előadások), valamint tájékoztatja őket a Múzeum működéséről.

  i-Dome
  A honlap számára a tárhelyet az i-Dome biztosítja.