Keresés

Megközelítés

A Múzeum címe: 2500 Esztergom, Mindszenty tér 2.
Postacím: 2500 Esztergom, Pf. 25.
Email: keresztenymuzeum@gmail.com.

A Múzeum a Duna-parti Prímási Palotában található, a Várhegy alatt. A városközpontból megközelíthető a Pázmány Péter u. felől, a Bazilika felől a hegyoldalba épült gyalogos lejárón, a Macskalépcsőn.

Esztergom megközelíthető:

Közúton
Budapest felől a Budapest-Dorog-Esztergom útvonalon a 10-es főúton, a Budapest-Szentendre-Visegrád-Esztergom útvonalon a 11-es főúton. Tatabánya felől a 11-es főúton.

Parkolásra személygépkocsival és autóbusszal a Múzeum épülete előtt van lehetőség (parkolási díj 8.00-17.00 között, szombaton 8.00-12.00: 150 Ft/óra). Vasárnap a parkolás ingyenes. Hétközben ingyenes parkolási lehetőség a szigeten a Mária Valéria híd lábánál, a Múzeumtól 5 percre.

Menetrendszerinti buszjáratokkal
Budapest, Árpád híd buszállomásról a Budapest-Dorog-Esztergom útvonalon (menetidő 1 óra 20 perc) vagy a Budapest-Visegrád-Esztergom útvonalon (menetidő 2 óra 5 perc). Menetrend: Volánbusz

Vonattal
Budapest-Nyugati pályaudvarról a Budapest-Piliscsaba-Dorog-Esztergom vonalon (menetidő vonatonként változóan kb. 1 óra 10 perc). Menetrend: MÁV
Ingyenes utazás igénylése
A letöltött dokumentum alapján, a látogatás előtt egy héttel be kell mutatni a kérvényt a MÁV valamely pénztáránál.


Hajóval
Nyáron a Mahart Passnave menetrendszerinti kirándulóhajóival (menetidő 5 óra 30 perc - 4 óra 30 perc). Menetrend: Mahart Passnave. Hétvégén szárnyashajóval is (menetidő 2 óra - 1 óra 45 perc). Menetrend: Mahart Passnave.

Mozgássérült vendégeink lift segítségével az emeleti kiállító termeket is akadálymentesen érhetik el.